MTB & ROAD Βορείου Ελλάδος
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MTB & ROAD Βορείου Ελλάδος

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MTB & ROAD Βορείου Ελλάδος

Θρίαμβος για τους Δραμινούς αθλητές στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Βορείου Ελλάδος
Οι δραμινοί αθλητές του ‘‘Α.Γ.Σ Σίθων’’, Κωνσταντίνος και Χρυσόστομος Κουσουτζίδης, χάρισαν ακόμα τέσσερα μετάλλια στην ομάδα τους. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή τους Τσιαβτάρη Μιχάλη, οι δεκατετράχρονοι αθλητές έδωσαν δύο καταπληκτικούς αγώνες στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη και με την αξία τους κατέκτησαν δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο αγωνιζόμενοι στην κατηγορία παμπαίδων.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στο δάσος του Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ορεινής ποδηλασίας. Ο δραμινός αθλητής του ‘‘Α.Γ.Σ Σίθων’’ Χρυσόστομος Κουσουτζίδης κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση και ο αδερφός του Κωνσταντίνος Κουσουτζίδης, ενώ ήταν στην δεύτερη θέση, λόγω πτώσης στην τελευταία στροφή του αγώνα στερήθηκε το αργυρό μετάλλιο και κατέκτησε το χάλκινο.
Την επομένη, 16/9/2012 ακολούθησε το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος δρόμου αντοχής όπου και πάλι οι αδελφοί Κουσουτζίδη σάρωσαν! Από την αρχή του αγώνα ξεχώρισαν και οι δύο και αύξαναν συνεχώς τη διαφορά από τους υπόλοιπους, τερματίζοντας στην πρώτη και δεύτερη θέση άνετα, κυριολεκτικά χέρι με χέρι!

espagr