Πανελ. πρωτ. αντοχής 2012
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Πανελ. πρωτ. αντοχής 2012

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Πανελ. πρωτ. αντοχής 2012

Την Κυριακή 9/9/2012 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου για την κατηγορία των παμπαίδων. Στην κατηγορία των παμπαίδων στα 35χλμ δρόμου οι αθλητές του Α.Γ.Σ. ΣΙΘΩΝ Kουσουτζίδης Χρυσόστομος και Κουσουτζίδης Κωνσταντίνος κατέκτησαν την 4η και την 16η θέση αντίστοιχα.

Το Σάββατο στις 8/9/2012 είχε προηγηθεί ο προκριματικός αγώνας, ένας αγώνας ατομικής χρονομέτρησης από τον οποίο προκρίθηκαν οι 60 καλύτεροι για τον τελικό αγώνα δρόμου αντοχής 36 km της επόμενης ημέρας.

Οι αθλητές του Α.Γ.Σ. ΣΙΘΩΝ Kουσουτζίδης Χρυσόστομος και Κουσουτζίδης Κωνσταντίνος προκρίθηκαν άνετα στον τελικό.

Οι δυνατότητες των αθλητών σε συνδυασμό με την τακτική που είχε σχεδιάσει ο προπονητής τους Τσιαβτάρης Μιχάλης, έδιναν βάσιμες ελπίδες για 1η και 2η θέση στους αθλητές.

Δυστυχώς όμως αντιμετώπισαν τεχνικά προβλήματα. Ο Κουσουτζίδης Κωνσταντίνος αναγκάστηκε να ανακόψει τον ρυθμό του στο τελικό σπριντ λόγο τεχνικού προβλήματος, τερματίζοντας τελικά στην 16η θέση. Ο Kουσουτζίδης Χρυσόστομος αναγκάστηκε να σταματήσει, για να επιδιορθώσει τη βλάβη του ποδηλάτου του στον τροχό και με υπεράνθρωπη προσπάθεια κατάφερε να ξαναπιάσει το 1ο γκρουπ των αθλητών  τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση σε απόσταση αναπνοής από τους τρεις πρώτους αθλητές και στο ίδιο δευτερόλεπτο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: https://hellenic-cycling.gr/images/stories/APOTEL_PAN_HM_NEOL_2012_ANTOXHS.pdf

espagr